Sucrosomial® jern
Sideral® Forte Int.

JERNTILSKUD UDEN DE TYPISKE MAVE GENER

Jernets vigtigste funktion er at udgøre den centrale enhed i hæmoglobin i de røde blodlegemer. Hæmoglobin er ansvarlig for, at fragte ilt fra lungerne ud til væv og organer i kroppen.

Jern bidrager til immunsystemets normale funktion, at opretholde en normal kognitiv funktion, dannelsen af røde blodlegemer og hæmoglobin samt til at reducere træthed og udmattelse.

Sideral® Forte er oralt Sucrosomial® jern kendetegnet ved:

  • Hurtig virkning
  • Høj optagelighed
  • Skånsomt mod maven
  • Kan indtages med og uden mad
  • Glutenfri
  • Vegetabilske kapsler som kan anvendes af vegetarer og veganere

Jernet i Sideral® Forte er indkapslet og beskyttet så miljøet i maven og tarmen ikke påvirkes af jernet og dermed undgås påvirkning af mave og tarmslimhinderne.

Det daglige jernbehov varierer afhængigt af forskellige fysiologiske forhold. Denne nye teknologi gør, at jern nu kan indtages sammen med mad, kalk og mælkeprodukter, uden at give de typiske mave-tarmgener.

Sideral® Forte Int. er et kosttilskud baseret på Sucrosomial® jern og vitamin C, som kan anvendes i tilfælde, hvor jerntilskud er nødvendig.

V.nr. 225864

Sideral® Forte Int. indholder: Sucrosomial® Jern (jernpyrofosfat, risstivelse, saccharoseestere af fedtsyrer, solsikkelecithin, glucosesirup, tricalciumfosfat, rismel); fyldemiddel: mikrokrystallinsk cellulose, hydroxypropylmethyl-cellulose; C-vitamin (L-ascorbinsyre); antiklumpmiddel: magnesiumsalte af fedtsyrer, siliciumdioxid; Farvestof: rød jernoxid.

Bemærk:
Opbevares tørt ved stuetemperatur (må ikke overstige 25°C); undgå udsættelse for lokale varmekilder og direkte sollys. Kapslerne bør opbevares i den originale pakning.

Udløbsdatoen henviser til produktet uåbnet og korrekt opbevaret. Anvend ikke kapslerne efter udløbsdatoen, som står på blisterkortet og på pakningen.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides medmindre andet aftales med læge eller sundhedspersonale.

Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for en varieret kost.

Sideral® Forte Int. indeholder 20 kapsler og kan fås på apoteket eller online. Vejl. udsalgspris kr. 169,00.

Anvendelse:
Anbefalet dosis: 1 kapsel om dagen på et hvilket som helst tidspunkt af dagen eller som anbefalet.
Kan anvendes af alle, herunder gravide, bloddonerer, og menstruerende kvinder, eller efter aftale med sundhedspersonale.
Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides.

Indhold

Per kapsel

% af RI*

Jern

30 mg

214,3

C-vitamin

70 mg

87,5

* RI = referenceindtag for voksne

Virkning:
Sideral® Forte Int. er et præparat med jernpyrofosfat, der transporteres inde i en sucrosomial-membran og derfor er meget biotilgængelig. Sucrosomial-teknologien gør det muligt at beskytte mund- og mave-tarmslimhinden mod jernets oxiderende virkning, og dermed undgå metallisk smag, ubehag i maven og tarm samt farvning af afføring. Jernet indeholdt i Sideral® Forte Int. kommer aldrig i kontakt med slimhinderne i kroppen; derfor er der en høj grad af gastrointestinal tolerabilitet.

Sideral® og Sucrosomial® jern er beskyttede varemærker.

Kosttilskud.