VERIGENTLE® INTIMHYGIEJNE
SKÅNSOM FOR DIG OG MILJØET

VERIGENTLE - DAGLIG INTIMHYGIEJNE

VeriGentle er baseret på den nyeste viden om, hvordan den daglige intimhygiejne kan understøtte og rengøre den følsomme hud i intimområdet.

VERIGENTLE - INTIM VASKEOLIE

VeriGentle vaskeolie rengør og absorberer urenheder samt nærer og fugter huden samtidig. Mild og blid, lugtfri intimolie baseret på naturlige olier. VeriGentle intim vaskeolie indeholder både vandopløselig olie som opløser urenheder og snavs samt olier der fugter og beroliger den sarte og følsomme hud i intimområdet.

VeriGentle Intim vaskeolie har fået bedste kemibedømmelse, ’A-kolbe’ hos Forbrugerrådet Tænk Kemis app - Kemiluppen!

V.nr. 221263

Hvordan anvendes vaskeolien?
Påfør og massér olien på fugtig hud og skyl med vand.
Den vandopløselige olie absorberer urenheder, som skylles af og efterlader blødgørende og nærende olie på huden.
Vaskeolien indeholder ikke sæbe og vil derfor ikke udtørre den følsomme hud i intimområdet.

Ingredienser
Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandelolie), Macadamia Integrifolia Seed Oil (macadamiaolie), Oleth-5, Tocopherol, Helianthus Annuus (solsikkeolie) Seed Oil (
økologisk ingrediens).

VeriGentle vaskeolie, der indeholder 100ml. med 99,5% naturlige ingredienser, kan købes på apoteket, hos Matas og i helsekostbutikker. Vejl. udsalgspris kr. 89,50.

VERIGENTLE - INTIMSERVIETTER

Når du har brug for en nem og hurtig løsning, anbefaler vi VeriGentle intimservietter som er milde, skånsomme og rengør intimområdet uden brug af vand.

De indeholder pH-balancerede ingredienser, der forsigtigt renser og frisker op. VeryGentle intimservietter hjælper med at opretholde den naturlige balance i intimområdet.

Servietterne er specielt sammensat til daglig intimhygiejne. De er pakket enkeltvis og kan anvendes efter behov. Efter sport, på arbejde, på rejse, efter sex, i byen, til festival etc.

Servietterne er dermatologisk og gynækologisk testede og uden parfume. De er lavet af bionedbrydelige naturlige fibre og 99,5% af ingredienserne er af naturlig oprindelse. Da de 12 intimservietter er pakket enkeltvis holder de sig fugtige og er nemme at have med.

V.nr. 221262

Ingredienser
Aqua, Inulin, AlphaGlucan Oligosaccharide, Olus Oil, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl- 2 Dipolyhydroxystearate, Triethyl Citrate, Glyceryl Oleate, Dicaprylyl Carbonate, Gluconolactone, Lactic Acid, Calcium Gluconate, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate. * økologisk ingrediens.

VeriGentle intimservietter kan købes på apoteket, hos Matas og i helsekostbutikker. Vejl. udsalgspris kr. 43,00.

VeriGentle - intimhygiejne under sport
Under sport kan langvarig kontakt med sved forårsage eller forværre irritation og kløe. Hvis du ikke tager et bad efter træning, kan du bruge VeriGentle intimservietter for at undgå langvarig kontakt med sved og for at lindre irritation på grund af gnidning/friktion. VeriGentle intimservietter er nemme at have med i tasken, da de er pakket enkeltvis.

VeriGentle - intimhygiejne i overgangsalderen
Overgangsalder fører ofte til tørhed i vaginalområdet. Ved at bruge et velegnet hygiejneprodukt kan du minimere ubehag. Ved at vaske med vand alene risikerer du, at huden udtørrer. Brug produkter med fugtende og beroligende aktive ingredienser såsom VeriGentle intimprodukter.

Graviditet og intimhygiejne
Under graviditeten er intimområdet ofte mere følsomt end normalt, så du skal være yderst forsigtig når du vælger et hygiejneprodukt. Uegnede hygiejneprodukter kan forårsage ubehag, irritation og gener i intimområdet. VeriGentle hygiejneprodukter kan anvendes af gravide.

VeriGentle indeholder ikke parfume. Produkterne indholder økologiske ingredienser og 99,5% af ingredienserne er af naturlig oprindelse. Kan anvendes af veganerne.