ULTIMATIV BESKYTTELSE
MOD KULDE OG VIND

QUIES NEOPREN EARBAND GIVER DEN ULTIMATIVE BESKYTTELSE AF DINE ØRER

”Gå aldrig ned på udstyr” siger en populær talemåde. Det gælder også, når du skal beskytte ørerne mod efterårets storme og vinterens kulde.
Quies Neopren Earband giver den ultimative beskyttelse af dine ører og er samtidig designet, så det både er komfortabelt og dækker ørerne perfekt.

Quies Earband anbefales til skiløb, golf, cykling, løb, sejlsport og andre udendørsaktiviteter
Quies Earband er så tyndt, at du snildt kan have det på under ski- eller cykelhjelmen. Derfor er det ideelt til alle, der f.eks. dyrker skiløb, løb eller
cykelmotion. Fordi neopren-pandebåndet beskytter mod både kulde, vind og vand er det også velegnet til andre former for udendørs sport og
alle former for udendørs aktiviteter i køligt vejr, hvor du har brug for fuld beskyttelse af dine ører og pande.

EARBAND – PERFEKT UNDER CYKELHJELMEN!

Danmark er et cykelland. Nogle cykler for at få motion, andre for at vinde – og rigtig mange bruger cyklen som transportmiddel. Vi cykler til arbejde og uddannelse, til fritidsinteresser og når vi skal ud at købe ind eller har andre ærinder.
Som cyklist kender du problemet: Når du får fart i hjulene, betyder chillfaktoren, at ørerne lynhurtigt bliver kolde som istapper. Quies Earband er skræddersyet til cyklister. Det giver komplet beskyttelse, og det kan også bruges under cykelhjelmen.

V.nr. 215576 og 215577

Hemmeligheden er neopren
Neopren er et meget fleksibelt og tæt materiale med ekstremt god isoleringsevne. Det bliver brugt til mange slags outdoor-beklædning til sportsog
fritidsbrug, fordi materialet har en super god isoleringsevne. Det gør neopren ideelt til at beskytte mod både kulde, vind og vand, og den unikke isoleringsevne betyder, at Quies Earband er så tyndt, at du snildt kan have det på under cykelhjelmen.

Quies Earbands kan købes på apoteket. Vejl. udsalgspris for Earbands til børn kr. 124,00 og til voksne kr. 129,00.

Fakta om Quies Neopren Earband

  • Top-isolerende, fleksibelt og tyndt materiale
  • Komplet beskyttelse mod kulde, vind og vand
  • Anatomisk facon, så ørerne er dækket perfekt
  • Kan bruges med/uden hjelm
  • Velegnet til alle outdoor-aktiviteter
  • Fås i to størrelser og kan justeres individuelt
  • Kan bruges af både børn og voksne