Silikone ørepropper
- Nej til vand i ørerne

Slut med gener forårsaget af vand i ørerne

Børn og voksne reagerer forskelligt på vand i øret, og generne kan spænde fra irritation, ubehag, eller en fornemmelse af, at øret er ”blokeret”, til skarp smerte. Vand, der forbliver i øregangen, kan føre til betændelse eller infektion (otitis externa eller ”svømmer” øre). Derfor er brug af ørepropper hensigtsmæssig. 

Silikone ørepropper til børn og voksne
De genanvendelige ørepropper fra Quies er fremstillet af vandtæt silikone, der holder vandet ude af ørerne. Materialet er blødt og meget formbart. Ørepropperne kan formes så de lukker indgangen til øret og forbliver på plads. Børn med dræn samt folk med følsomme ører kan nu nyde vandaktiviteter uden bekymring. Quies silikone ørepropper til svømmere, er fuldstændig vandtætte.

  • Anvendes til svømning, brusebad og vandsport.
  • Suppler med Quies Earband ved høj aktivitet og vand følsomme ører samt børn med dræn i ørerne*.

V.nr. 224925 og 224926

Quies silikone ørepropper fås i 2 størrelser – til små og store ører, der kan købes på apoteket. Vejl. udsalgspris for 3 par silikone ørepropper til hhv. børn og voksne kr. 79,00.

Earband tilbyder en komplet beskyttelse af ørerne mod vand,kulde og vind.

Earband tilbyder en komplet beskyttelse af ørerne mod vand, kulde og vind. Pandebåndet anbefales til vandsport, vintersport og vandreture i ekstreme forhold.

*For at sikre at der ikke trænger vand ind i øregangen skal pandebåndet anvendes sammen med Quies silikone ørepropper. Pandebåndets anatomisk udformede facon dækker ørerne perfekt og den justerbare velcrolukning sikrer en optimal og behagelig pasform. Pandebåndet anbefales især til børn med øre dræn og mennesker, der lider af hyppige øre infektioner.

Quies Earband
High-density neopren pandebånd der holder ørerne fuldt beskyttede
Kan skylles op i lunkent vand, men tåler ikke maskinvask

Pandebåndet findes i 2 størrelser:
Small (52 cm lang og 40 cm-55 cm justerbar hoved diameter) V.nr. 215577
Stor (58 cm lang og 55 cm-60 cm justerbar hoved diameter) V.nr. 215576

Pandebåndet fås i to farver og er kan anvendes på begge sider. Earbands kan købes på apoteket. Vejl. udsalgspris til børn kr. 124,00 og til voksne kr. 129,00.  

Hvorfor anvendes neopren 
til Quies Earband?

Neopren er et isolerende materiale med høj densitet/tæthed, der både beskytter ørerne mod vand, vind og kulde. Quies pandebånd er derfor også velegnet til brug i løbet af vinteren sportsgrene som skiløb og snowboarding. Pandebåndet passe perfekt under en cykelhjelm.