Undgå ubehag 
i ørerne når du flyver

Earplanes® - er genanvendelige ørepropper, der trykregulerer og modvirker ubehag i ørerne ved flyvning.

Earplanes®  - er genanvendelige ørepropper, der trykregulerer og modvirker ubehag i ørerne ved flyvning. 

Earplanes® er patenterede trykregulerende ørepropper, der indsættes i ørerne for at hjælpe med at fjerne det ubehag der ofte er forbundet med flyrejser. De er udviklet af det amerikanske firma Cirrus Healthcare Products LLC i samarbejde med House Ear Institute i Los Angeles og er blevet testet af US Navy piloter på Miramar Naval Air Station i San Diego.

Mange flypassagerer oplever ubehag i ørerne ved flyrejser og mange oplever så svære smerter og gener, at de har ondt i ørerne flere dage efter en flyvning. 

Earplanes® hjælper med at reducere disse smerter og ubehag ved indsættelse i ørerne inden flyet letter og lander.

EarPlanes® fås i to størrelser:

  • Large/normal (v.nr. 214689)
  • Small (til børn 1-11 år), Small kan også anvendes af voksne med snævre øregange (v.nr. 214690)
  • Ørepropperne kan anvendes flere gange.
  • Earplanes fungerer også ved forkølelse.

Earplanes kan købes på apoteket. Vejl. udsalgspris for large/small kr. 85,00.

Sådan fungerer EarPlanes®: 

Et par bløde ørepropper fremstillet af hypoallergent materiale. Øreproppen har fire bløde ringe, som sørger for, at der bliver en lufttæt forseg-
ling mellem øregangen og øreproppen.

Inde i EarPlanes findes “hemmeligheden”, et patenteret trykregulerende filter fremstillet af CeramX, et keramisk materiale med mikroskopiske porer. Dette filter udligner og regulerer trykket mellem kabinen og øregangen, meget langsomt hvilket bevirker at man kan flyve uden smerte og ubehag i ørerne. Man kan føre samtaler i normal samtaletone, og man hører uden problemer information, som besætningen annoncerer i højttalerne.

Anvendelse ved flyvning:
Proppen sættes ind i øret før afgang. Træk øret op med den modsatte sides hånd. Før proppen forsigtigt ind i øregangen og skru den ind som en prop, indtil den sidder godt. EarPlanes kan tages ud, når maskinen er kommet op i flyvehøjde, og skal sættes ind i øret igen ca. en time før landing, eller inden flyet går ned i højde og fart ifbm. landing. Lad proppen blive siddende i øret indtil flyet er landet og kabinedøren åbnes.