Mini - små og bløde skumørepropper

Hørelsen er meget følsom over for kraftig støj og hyppig eksponering til støj kan over tid føre til høretab.

Quies ørepropper fokuserer på høj kvalitet i materialerne, behagelig pasform og på at give en støjreduktion, der blokerer skadelig støj, uden at afskære brugeren fra omgivelserne. Hørelsen er meget følsom over for kraftig støj og hyppig eksponering for støj kan, over tid, føre til høretab. Så beskyt din hørelse!

Quies skum ørepropper, så behagelige du glemmer du har dem på!

Vi er alle udsat for høje lyde, der kan beskadige vores hørelse, for eksempel på arbejde, til koncerter, eller ved højlydt snorken. Skum øreproppernes anatomisk venlige design passer til øret og tilbyder dermed en perfekt pasform, mens det bløde, glatte og fleksible skum tilbyder ekstra komfort.

Quies skum ørepropper, der er EN352-2 godkendte, tilbyder høj støj-reduktion og er nemme at sætte i øret. Quies skum ørepropper tilbyder en støjreduktion på 35 dB hvilket blokerer skadelig støj uden at afskære brugeren fra almindelig samtale. Fås i lille æske med 3 par, så ørepropperne er beskyttede ved opbevaring.

V.nr. 222389

Quies MINI - små og bløde skumørepropper

Quies Mini skum ørepropper er specielt designede til at give langvarig og effektiv beskyttelse til mennesker med smalle eller følsomme øregange.
Mini ørepropperne er også velegnede til børn.
Den ergonomiske form tilpasser sig din øregang, hvilket sikrer en fremragende effektivitet og perfekt pasform i øret. Det glatte og bløde skum gør Mini ørepropperne meget behagelige at have på og reducerer støj med 33 dB.

Skummet i Mini ørepropperne har lavt tryk (presser ikke på øregangen) og de er derfor yderst behagelige til langvarig brug. Quies Mini ørepropper har en konisk form, de er nemme at sætte i ørerne og nemme at fjerne igen.

MINI - skumørepropper fås i lille æske med 3 par, så ørepropperne er beskyttede ved opbevaring. MINI skumørepropper (33dB) kr. 39,00.

V.nr. 222699

NYHED: Quies Specific Søvn - genanvendelige ørepropper udviklet til uforstyrret søvn

Quies Specific Søvn er genanvendelige ørepropper som er super behagelige og særligt tilpasset behov for søvn uden støj.

Specific er en serie ørepropper fra franske Quies, som er særligt udviklet så den buede top på øreproppen passer perfekt ind i øregangen, hvilket sikrer optimal komfort og støjreduktion. Specific-ørepropperne indeholder et akustisk filter med patenteret membran, der begrænser ubehagelige eller irriterende lyde, hvorved Søvn-ørepropperne lader dig sove roligt, mens du bevarer alarmlyde (vækkeur, alarm etc.). Det er et Quies-patenteret design, udviklet af Quies’ lydeksperter, for maksimal lyddæmpning og komfort.

Quies Specific Søvn ørepropperne, der dæmper støj på med 24dB og er genanvendelig og vaskbare, fås i en æske med et par. til kr. 149,95.

V.nr. 227599

De autentiske ørepropper af naturligt voks beskyttet af bomuld 

De autentiske ørepropper af naturligt voks giver en støjreduktion på 27 dB og er meget komfortable. De er lavet af naturlig voks og er i æsken beskyttet af bomuld. De kan let formes efter behov så de passer perfekt til ørerne.

Quies voksørepropper er:

  • Naturlig voks omgivet af 100% bomulds vat.
  • Allergivenlige.
  • Tilpasser sig til legemstemperatur og tilpasser sig dermed perfekt til øregangene.
  • Ideelle til langvarig brug. Kan også bruges som beskyttelse mod kulde.

Quies ørepropper kan købes på apoteket, hos Matas og i helsekostbutikker. Vejl. udsalgspris for 8 par voks ørepropper (27 dB) kr. 52,00 og 3 par skum ørepropper (35 dB) kr. 39,00.

V.nr. 214688

Hvordan anvendes voks ørepropperne? 
Fjern vattet fra øreproppen, varm voksproppen med fingrene til den bliver blød, form øreproppen og sæt den i øret. Øreproppen tilpasser sig til legemstemperatur og tilpasser sig dermed perfekt til øregangene og er ideel til langvarig brug.