I SAY: VAGINAL INFEKTION
MOD SVAMP OG VAGINOSE

Naturlig behandling af vaginal svampeinfektion og bakteriel vaginose

Vaginale infektioner rammer 1 ud af 3 kvinder og tilbagefaldsraten er høj!
De fleste infektioner skyldes dels ubalance i den vaginale mikroflora og dels en forhøjelse af den vaginale pH, hvilket kan forårsage svampe- eller bakterievækst. 

  • i say: VAGINAL INFEKTION dræber bakterier og svampe ved at skabe et miljø, hvor de ikke kan overleve
  • En lille vaginaltablet med kontrolleret dosis, som genopretter pH værdien og skaber et ideelt miljø for vaginalfloraen.
  • Behandling: 1 tablet om dagen i 7 dage.


i say: VAGINAL INFEKTION kan købes på apoteket og hos Matas. Det anbefales at kombinere i say: VAGINAL INFEKTION med Femidur vaginale mælkesyrebakterier i kapsler til at sluge.

V.nr. 224854

BEHANDLING

i say: VAGINAL INFEKTION behandler både vaginale svampeinfektioner og bakteriel vaginose, samt ubehag som udflåd, lugt og brændende fornemmelse. i say: VAGINAL INFEKTION genopretter og vedligeholder et normalt pH niveau i vagina (pH 3,8-4,5).

BAKTERIEL VAGINOSE

De hyppigste symptomer er udflåd, som kan være gråligt eller gult, til tider skummende (ikke at forveksle med svamp, som har et nærmest hvidt, hytteostagtigt udflåd). Udflåddet kan svinge lidt i løbet af cyklus og er allerværst efter samleje. Lugten er karakteristisk fiskeagtig.

i say: vaginal infektion indeholder 7 stk. vaginaltabletter, der kan købes på apoteket, hos Matas og webshops online. Vejl. udsalgspris kr. 109,00.

SVAMP I SKEDEN

Hvis skamlæber og slimhinder er hævede. Hvis der er udtalt rødme og brændende fornemmelser ved skedeåbningen, er det tegn på en svampeinfektion. Nogle kvinder oplever desuden smerter ved samleje og smerter ved vandladning. Er udflåddet grynet og hvidt (kan minde om hytteost) og UDEN lugt, er der sandsynligvis tale om en svampeinfektion. Symptomerne udvikler sig i løbet af en til to dage.