Om Pharmaforce

Pharmaforce ApS

Frederiksborggade 15, 2. sal
DK-1360 København K

Telefon: (+45) 70 27 27 47
Email: info(at)pharmaforce.dk

Produktspecialister:

Anna Christine Darling, Hospitaler og specialområder
ACD(at)pharmaforce.dk
Mobil: 21 97 23 95

Louise Rysager, Sjælland og øerne
Louise(at)pharmaforce.dk
Mobil: 41 65 01 95

Lene Hornshøj, Fyn
lene(at)pharmaforce.dk
Mobil: 29 16 62 52

Hanne Dannulat, Jylland
Hanne(at)pharmaforce.dk
Mobil: 20 97 24 00

Anette Bornemann, ECO. Modern Essentials
Anette@pharmaforce.dk
Mobil: 26 82 39 18

OM PHARMAFORCE

Pharmaforce er et dansk firma, som har eksisteret siden 2005. Cvr.nr. 26394198.

Pharmaforce beskæftiger sig med forskellige produktområder til skånsomt at løse dagligdags problemer, herunder probiotika i form af mælkesyrebakterier til tarmene og underlivet, produkter til selvbehandling af infektioner og tørhed i intimområdet samt lindring af oppustethed, naturlægemiddel til hormonfri lindring af hede- og svedeture i overgangsalderen, naturlig hudpleje baseret på æteriske olier, graviditets- og fertilitetstests samt ørepropper af forskellige slags.

Vi har fokus på sunde og naturlige produkter. Vi markedsfører bl.a. en intimserie til kvinder kaldet "i Say". Den er baseret på Cranberry Active og indeholder ingen homoner, parabener eller parfume og er ikke testet på dyr. i Say: intimserien indeholder piller og tabelletter til behandling af urinvejsinfektion og vaginal infektion samt hjemmetests til undersøgelse herfor. Derudover indeholder serien plejeprodukter til skånsom intim skumvask, gel til tørhed og enkeltpakkede intim vådservietter.  

Et af Pharmaforce’s andre fokusområder er mælkesyrebakterier som vi sælger gennem apotekerne i Danmark, vores produkter har et meget højt indhold af mælkesyrebakterier og de er alle veldokumenterede og understøttede af videnskabelige undersøgelser.

Vi markedsfører mælkesyrebakterier til mave og tarm i høje doser i både kapsler og dråber til brug fra 0 år samt "Femidur" med vaginale mælkesyrebakterier i kapsler til at synke.

Vores sortiment indenfor højkvalitets ørepropper dækker ethvert behov indenfor lyd dæmpning, vandsport samt trykudligning ved flyvning etc. Vi har ørepropper lavet af naturlig voks og ørepropper lavet af skum eller silikone. Vi anerkender, at der er små og store ører, derfor findes vores ørepropper i to størrelser! Alle produkterne er kvalitetstestede og CE mærkede.

Medarbejdere

At være en del af Pharmaforce er en livsstil. For at kunne formidle kvaliteten af vores produkter er det vigtigt, at alle er engagerede og motiverede. Vores medarbejdere bliver grundigt uddannede og holde ajour med den nyeste viden og videnskabelige resultater inden for vores produktområder. Vores samarbejdspartnere er bredt repræsenteret inden for sundhedssektoren og stiller store krav til vores viden. Alle har ansvaret for, at Pharmaforce af omverdenen, bliver betragtet som et seriøst firma med engagerede og dygtige medarbejdere.

Nyheder

Naturlig hudpleje og velvære med ECO. Modern Essentials

Luft i maven, oppustet – kender du følelsen?

i say: Intimserie til kvinder

Din mening

er værdifuld for os...

Har du spørgsmål eller kommentarer, så kontakt os på
email: info(at)pharmaforce.dk
eller ring på 70 272747

Se Fødevarestyrelsens
smiley-rapporter her