Om Pharmaforce

Pharmaforce ApS

Frederiksborggade 15, 2. sal
DK-1360 København K

Telefon: (+45) 70 27 27 47
Email: info(at)pharmaforce.dk

Produktspecialister:

Anna Christine Darling, Hospitaler og specialområder
ACD(at)pharmaforce.dk
Mobil: 21 97 23 95

Louise Rysager, Sjælland og øerne
Louise(at)pharmaforce.dk
Mobil: 41 65 01 95

Lene Hornshøj, Fyn
lene(at)pharmaforce.dk
Mobil: 29 16 62 52

Hanne Dannulat, Jylland
Hanne(at)pharmaforce.dk
Mobil: 20 97 24 00

Anette Bornemann, ECO. Modern Essentials
Anette@pharmaforce.dk
Mobil: 26 82 39 18

VERIGENTLE - DAGLIG INTIMHYGIEJNE FÅS SOM INTIM VASKEOLIE & VÅDSERVIETTER

VeriGentle er baseret på den nyeste viden om, hvordan den daglige intimhygiejne kan understøtte og rengøre den følsomme hud i intimområdet.

VERIGENTLE - INTIM VASKEOLIE

Vask dit intimområde med plejende og fugtgivende olie!

Det kan umiddelbart være svært at forestille sig at man kan vaske sig med olie, men ideen med intim vaskeolie er at undgå vandbaserede sæber som kan virke udtørrende på den sarte hud i intimområdet.

VeriGentle vaskeolie rengør og absorberer urenheder samt nærer og fugter huden samtidig. Mild og blid, lugtfri intimolie baseret på naturlige olier. VeriGentle intim vaskeolie indeholder både vandopløselig olie som opløser urenheder og snavs samt olier der fugter og beroliger den sarte og følsomme hud i intimområdet.

Hvordan anvendes vaskeolien?

Påfør og massér olien på fugtig hud og skyl med vand. Den vandopløselige olie absorberer urenheder, som skylles af og efterlader blødgørende og nærende olie på huden. Vaskeolien indeholder ikke sæbe og vil derfor ikke udtørre den følsomme hud i intimområdet.

Vaskeolien indeholder 99,5% naturlige ingredienser.

VERIGENTLE - INTIMSERVIETTER

Når du har brug for en nem og hurtig løsning, anbefaler vi VeriGentle intimservietter som er milde, skånsomme og rengør intimområdet uden brug af vand.

De indeholder pH-balancerede ingredienser, der forsigtigt renser og frisker op. VeryGentle intimservietter hjælper med at opretholde den naturlige balance i intimområdet.

Servietterne er specielt sammensat til daglig intimhygiejne. De er pakket enkeltvis og kan anvendes efter behov. Efter sport, på arbejde, på rejse, efter sex, i byen, til festival etc.

Servietterne er dermatologisk og gynækologisk testede og uden parfume. De er lavet af bionedbrydelige naturlige fibre og 99,5% af ingredienserne er af naturlig oprindelse. 

VeriGentle indeholder ikke parabener og parfume. Produkterne indholder økologiske ingredienser og kan anvendes af veganere.

VeriGentle - intimhygiejne under sport

Under sport kan langvarig kontakt med sved forårsage eller forværre irritation og kløe. Hvis du ikke tager et bad efter træning, kan du bruge VeriGentle intimservietter for at undgå langvarig kontakt med sved og for at lindre irritation på grund af gnidning/friktion. VeriGentle intimservietter er nemme at have med i tasken, da de er pakket enkeltvis. 

VeriGentle - intimhygiejne i overgangsalderen

Overgangsalder fører ofte til tørhed i vaginalområdet. Ved at bruge et velegnet hygiejneprodukt kan du minimere ubehag. Ved at vaske med vand alene risikerer du, at huden udtørrer. Brug produkter med fugtende og beroligende aktive ingredienser såsom VeriGentle intimprodukter.

Graviditet og intimhygiejne

Under graviditeten er intimområdet ofte mere følsomt end normalt, så du skal være yderst forsigtig når du vælger et hygiejneprodukt. Uegnede hygiejneprodukter kan forårsage ubehag, irritation og gener i intimområdet. VeriGentle hygiejneprodukter kan anvendes af gravide.